Produk Kita

LAYANAN KAMI

Produsen produk kayu kanggo omah pet, pawon lumpur anak, sandpit, playhouse, papan dolanan, ayunan bayi, gudang, lemari panyimpenan lan perlengkapan kebon.

  • Rega kita luwih kompetitif tinimbang perusahaan liyane - kanthi kualitas ora liya - amarga kita produsen, dudu perantara!

    KEMAMPUAN

    Rega kita luwih kompetitif tinimbang perusahaan liyane - kanthi kualitas ora liya - amarga kita produsen, dudu perantara!

  • Kita nampa sembarang wangun kustomisasi, kalebu gaya, werna, logo, ukuran lan packaging.Cukup, yen sampeyan bisa mbayangno, kita bisa mbangun!

    MANUFAKTUR CUSTOM

    Kita nampa sembarang wangun kustomisasi, kalebu gaya, werna, logo, ukuran lan packaging.Cukup, yen sampeyan bisa mbayangno, kita bisa mbangun!

  • Sawise produksi rampung, kita bakal nyedhiyani instruksi instalasi lan video instalasi, supaya sampeyan ora kudu nglampahi kakehan wektu kanggo ngatasi masalah sawise-sales sawise dodolan, ngurangi biaya operasi, lan nambah kepuasan pelanggan.

    LAYANAN sawise-sales

    Sawise produksi rampung, kita bakal nyedhiyani instruksi instalasi lan video instalasi, supaya sampeyan ora kudu nglampahi kakehan wektu kanggo ngatasi masalah sawise-sales sawise dodolan, ngurangi biaya operasi, lan nambah kepuasan pelanggan.

Popular

Produk kita

Produsen produk kayu kanggo ayunan bayi, omah pet, pawon lumpur anak, sandpit, playhouse, papan dolanan, gudang, lemari panyimpenan lan perlengkapan kebon.

sapa kita

Chengdu Jiumuyuan Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 1995 lan wis 26 taun pengalaman ing Processing kayu lan Manufaktur.Iki minangka perusahaan pangolahan kayu sing nggabungake inovasi, desain, produksi lan penjualan.Tansah fokus ing kualitas lan desain.Nganti saiki, kita duwe basis produksi luwih saka 10.000 meter persegi lan luwih saka 20 desainer sing berpengalaman.

Bahan Baku

Kayu sing kita pilih iku alami lan ora beracun, saengga bocah bisa nggunakake kanthi aman.

  • Pinus Sylvestris

    Pinus Sylvestris

    Pinus sylvestris minangka konservasi banyu lan lemah ing China Timur Laut.Nduwe bahan sing kuat lan tekstur sing lurus, sing bisa digunakake kanggo konstruksi, perabotan lan bahan liyane.Bisa nyegah jamur, rayap, mikroorganisme, lsp.

  • Cina Fir

    Cina Fir

    Kanthi wutah kanthi cepet, tektur lurus, struktur seragam, lan kekuatan medium, Iku ora mung ndadekake wong mambu banget nyaman, nanging uga nyegah produksi bakteri lan matèni bakteri ing udhara, kang ono gunane kanggo awak manungsa.

  • Pinus Kidul

    Pinus Kidul

    Pinus kidul Amérika uga dikenal minangka pinus kuning kidul.Nduweni kekuatan dhuwur lan dijenengi minangka bahan asil paling dhuwur ing donya.Wis resistance karat dhuwur.Pinus kidul nduweni permeabilitas sing kuat, kualitas dhuwur lan tekstur sing apik.

  • Grid Nanas Indonesia

    Grid Nanas Indonesia

    Dikenal minangka merbau, nduweni stabilitas paling apik ing antarane bahan lantai kayu sing ana.Kayu wis Gamelan, gandum interlaced, resistance karat, kekiatan kuwat, bahan hard lan kekuatan dhuwur.Iku belongs kanggo kayu anticorrosive alam finest.

Kita duwe pengalaman 26 taun ing pangolahan lan manufaktur kayu.Iki minangka perusahaan pangolahan kayu sing nggabungake inovasi, desain, produksi lan penjualan.

Kabar Kita

img perusahaan (1)
Chengdu Senxinyuan Outdoor Furniture Co., Ltd., diadegaké ing 1995, saiki melu R&D produk kayu, desain, produksi, dodolan domestik lan internasional.

Cara ngreksa kayu...

Salah sijine yaiku ngurangi kadar air kayu.Umume, nalika isi kelembapan mudhun nganti 18%, zat sing mbebayani kayata jamur lan jamur bisa ...

Apa bedane...

Cat bisa diarani minangka bahan tembok sing ora bisa dipisahake.Kanggo nyukupi kabutuhan dekorasi wong, kudu dipilih miturut ac ...