Brand Story

Ing taun 1950-an

Chen Qingyou lair ing desa gunung cilik sing terpencil ing Sichuan, diubengi dening gunung, lan adat istiadat rakyat sing prasaja, tentrem lan tentrem.Wong tani turun temurun isih ngutamakake tukang kayu, sing diarani tukang lan tukang.Kaya paribasan: wong lanang wedi salah, wong wadon wedi nikah karo wong lanang sing salah.Bapake Chen Qingyou uga ngarep-arep yen putrane bakal sinau kerajinan.Sing diarani ketrampilan iku ana ing tangane lan dheweke ora kuwatir babagan panganan lan sandhangan.

Kajaba iku, ing jaman iku, wong sing durung kawin dadi tukang kayu, mula luwih gampang golek target.Mula, lulusan SMA Chen Qingyou, 19 taun, nuruti dhawuhe bapake lan mutusake sinau pertukangan.Kanggo dadi tukang kayu sing apik, Chen Qingyou kerep nggunakake wektu 30% luwih akeh kanggo sinau tinimbang liyane.Kanthi sregep lan sregep sinau, dheweke banget ditresnani dening bendarane, lan master gelem nularake katrampilane marang dheweke.Wiwit kuwi, Chen Qingyou wis nggawe ikatan sing ora bisa dipisahake karo Kayu.

Nutup tangan tukang kayu sing nggarap pemotong ing studio
Kerajinan kayu-3
Kerajinan kayu-2

Ing taun 1985-an

Chen Qingyou nuntun putri kapisan.Kanggo menehi bojo lan putrine kulawarga sing seneng, Chen Qingyou nyilih sawetara atus yuan saka sanak keluarga lan mbukak bengkel pertukangan ing desa karo loro magang pertukangan., Miwiti dalan wirausaha sing ora dingerteni.Pertukangan kayu Chen Qingyou dianggo kanthi apik lan nganggep wong kanthi tulus lan apik.Mula tangga-tanggane ing desa lan wong-wong ing desa-desa sakiwa tengene padha seneng golek gaweyan mebel.Alon-alon, bisnis bengkel kayu Chen Qingyou mundhak.Sing luwih makmur.Sawetara taun sabanjure, Chen Qingyou, sing seneng banget babagan pasar, nemokake manawa saya akeh wong ing kutha sing seneng nggunakake kayu kanggo perabotan.Sawise pirang-pirang inspeksi lan pilihan situs, dheweke mung nandur modal ing pabrik pangolahan kayu pisanan ing Chengdu, ibukutha Tianfu..Sawise pirang-pirang taun kerja keras, Chen Qingyou duwe pabrik bahan mentah kayu lan pabrik pangolahan kayu anticorrosive.Lan nyediakake sleepers kualitas dhuwur long-term kanggo construction railway.Salajengipun, ruang lingkup bisnis perusahaan kasebut berkembang dadi produksi macem-macem bangunan kayu kayata paviliun ruangan lan bangunan antik taman.

Kerajinan kayu-4
Kerajinan kayu-5
Kerajinan kayu-6

Ing taun 2008

Putri mbarep Chen Xiao lulus saka universitas, nanging dheweke ora mikir yen dheweke bakal entuk karir bapake lan dadi tukang, ngurus kayu lan piranti saben dina.Sawise, putriku ora sengaja melu pameran ing papan dolanan ruangan bocah-bocah, lan kesandhung ing potongan-potongan kayu sing reged karo kulit lan lemah kanthi ajaib dadi macem-macem kabin bocah ing sangisore polishing tukang.Sithik nggugah kenangan cilik.Nalika isih cilik, dheweke mlayu menyang bengkel tukang kayu bapake nalika dheweke ora duwe apa-apa.Bapake kerep nggunakake sisa-sisa kethokan kanggo nggawe kabeh jinis dolanan cilik kanggo dheweke dolanan.Sawise kabeh, dheweke minangka turunan pengusaha lan duwe rasa seneng pasar.Sawise pirang-pirang investigasi, putrine nemokake manawa pasar peralatan dolanan bocah-bocah ing njaba China gedhe banget, lan minangka ibu saka anak loro, dheweke rumangsa yen papan kegiatan sing sehat lan nyenengake penting kanggo dheweke.

Kerajinan kayu-7
Kerajinan kayu-8
Kerajinan kayu-9

Wutah bocah-bocah nduweni peran penting, mula dheweke mbukak studio ing pabrik furnitur bapake kanggo ngrancang lan ngasilake fasilitas dolanan bocah ing njaba ruangan.Sawise pirang-pirang taun kerja keras lan latihan, putri mbarep dadi tukang kayu kanthi ide.Sanajan tangane wis kasar amarga iki, jiwane tansah seneng.Anak wadon sing mbarep wis oleh warisan kualitas apik saka rajin lan integritas bapakne.Aja katon minangka omah kayu cilik.Dheweke kudu nggambar gambar desain dhewe lan nggawe conto ing bengkel.Ing mripate, macem-macem kayu duwe tempers beda.Tukang kayu iku kayu.Sing percaya, log sing ora diowahi disigar nganggo peso lan kapak lan dipoles kanthi ati-ati.Iku lair maneh menyang eksistensi liyane.Iki minangka kabungahan saka tukang kayu.

Kanthi realisasi cita-cita kreatif siji-sijine, karir desain putrine dadi luwih warni, lan tujuan utama dheweke yaiku nggawe fasilitas dolanan ruangan sing kreatif kanggo bocah-bocah liyane, saengga dolanan bocah-bocah iki kebak nyenengake.Spasi kasebut nggawa kenangan sing apik ing jaman kanak-kanak, ngidini bocah-bocah nggawa perasaane kanggo dolanan ruangan kanggo wong diwasa lan dadi dongeng sing apik ing jagad diwasa.Jeneng merek dheweke yaiku Jiu Mu Yuan.