Anak anyar Taman Kids Outdoor Playhouse

Produsen produk kayu kanggo dolanan bocah, papan dolanan, pawon lumpur, pasir, omah pet, ayunan bayi, gudang, lemari panyimpenan lan perlengkapan kebon.

 

Kanggo layanan khusus lan bisnis grosir, sampeyan seneng banget ninggalake pesen sampeyan!


Detail Produk

Tag produk

Informasi liyane

Kode PL001
Informasi Pangiriman Spare Parts bisa njupuk nganti 10 dina kerja.Order sadurunge awan kanggo pengiriman paling cepet.Barang kasebut bakal dikirim dening layanan kurir sing bisa dilacak.
Dianjurake Umur 3 taun+
Kira-kira.Wektu Majelis Kira-kira.2 diwasa, 3,5 jam
Ukuran Dirakit L 250 x W 220 x H 150cm
Bahan Pinus
Max Bobot Panganggo 50 Kg
Majelis Mandhiri Dibutuhake ya wis

Titik Sade

Playhouse kita padha karo wangun unik saka kapsul spasi, kang bisa gawe marem kepinginan anak kanggo muter.Jendela perspex sing aman dilengkapi bingkai sing wis dicet, lan amba supaya akeh cahya.Playhouse Ruby dilengkapi lawang kayu sing entheng sing ndadekake bocah-bocah gampang mbukak lan nutup.Dilengkapi karo penangkap lawang magnetik supaya lawang ditutup lan aman.

Anak anyar Taman Kids Outdoor Playhouse-5
Anak anyar Taman Kids Outdoor Playhouse-6

Ing kesan wong biasa, omah kayu mung cocok kanggo pambangunan vila.Mulane, ing negara kaya China sing wilayah tanah per kapita winates banget, promosi struktur kayu ngadhepi kangelan tartamtu.Nanging nyatane, bangunan kayu ora mung cocok kanggo omah siji, lan omah multi kulawarga uga bisa digunakake kanggo bangunan kayu.

Dilaporake manawa Asosiasi Industri Kayu Kanada wis kerja sama karo pamrentah China kanggo ngenalake teknologi struktur hibrida, nggunakake beton, baja lan bahan bangunan liyane ing struktur kayu.Nggabungke struktur kayu karo cara construction China saiki, kombinasi iki mbenakake efficiency energi lan comfort saka bangunan, lan ing wektu sing padha bisa nyukupi kabutuhan bangunan karo papat jubin lan ndhuwur, lan menehi kesempatan kanggo struktur kayu kanggo ngetik multi- China kang. real estate omah kulawarga.

Anak anyar Taman Kids Outdoor Playhouse-7

Miturut lapuran, ing Shanghai, Qingdao, Shandong, Yingkou, Liaoning, lan panggonan liyane, teknologi bangunan struktur Sato wis Applied kanggo "flat kanggo slope" proyèk, iku bisa ngatasi masalah kapasitas prewangan madegé cekap lan papan panah kanggo tartamtu. ambane.Ing wektu sing padha, amarga struktur kayu luwih entheng, bisa dirancang kanggo nyukupi syarat-syarat bangunan apa wae, saengga bisa ditrapake kanthi struktur kayu ing konstruksi nyata, lan uga bisa ngirit energi akeh.Pendapatan dodolan saka bagean saka papan struktur kayu iki uga bisa ngimbangi bangunan Biaya transformasi bisa diterangake minangka akeh keuntungan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita