Kabar

  • Carane ngreksa kayu ing njaba?

    Salah sijine yaiku ngurangi kadar air kayu.Umumé, nalika isi Kelembapan mudhun kanggo 18%, bahan mbebayani kayata jamur lan jamur ora bisa Multiply nang kayu;Kapindho yaiku lenga Paulownia.Minyak Tung minangka lenga sayur-sayuran sing garing kanthi cepet, sing bisa nduwe peran ing anti-karat, ...
    Waca liyane
  • Apa bedane cat lan cat banyu

    Cat bisa diarani minangka bahan tembok sing ora bisa dipisahake.Kanggo nyukupi kabutuhan dekorasi wong, kudu dipilih miturut kahanan sing nyata.Ayo kita pirembagan babagan bedane cat lan cat banyu.Apa bedane cat karo cat banyu...
    Waca liyane
  • Kayu Tahan Cuaca - Furnitur ruangan

    Kanthi ngupayakake kualitas urip luang ruangan, produk kayu ruangan, perabot ruangan, lan sketsa konstruksi kayu saya tambah akeh.Furnitur ruangan minangka unsur penting kanggo koordinasi wong lan kutha, wong lan lingkungan alam ing ruangan ruangan ...
    Waca liyane
  • Apa kayu padhet kanggo furnitur ruangan apik?

    Akeh kanca sing seneng tekstur perabot kayu lan tekstur kayu sing unik, mula dheweke pengin nggunakake perabotan kayu padhet ing njaba, nanging bisa uga kepengin weruh apa perabot ruangan kayu padhet tahan lama?Furnitur ruangan kudu ngadhepi udan, sinar matahari, hama serangga, lsp, lan ...
    Waca liyane
  • Carane njaga kayu pengawet ruangan

    Sanajan kayu pengawet apik, yen ora ana cara instalasi sing bener lan pangopènan biasa, umur layanan kayu pengawet ora bakal suwe.Ing ngisor iki sawetara tips babagan carane njaga lan njaga kayu.1. Kayu ruangan kudu garing ing njaba kanthi tingkat sing padha karo kelembapan t ...
    Waca liyane
  • Apa olahraga sandpit kanggo bocah-bocah?

    1. Ngapikake kabugaran jasmani Dolanan pasir iku lumrahe bocah.Ana akeh keuntungan kanggo bocah-bocah dolanan pasir.Ing proses dolanan pasir, dheweke bisa ngleksanani ukuran lan otot tangan lan ningkatake kabugaran fisik liwat kegiatan kayata tumpukan pasir, ...
    Waca liyane
  • Iki uga ayunan dianjurake

    Kita wis nyiapake produk unik kanggo sampeyan - ayunan bocah pisanan kanthi jinis sabuk pinggul anyar sing nglindhungi anak sampeyan supaya ora tiba.Iki sebabe ayunan bayi dadi unik ing pasar.Ayunan bayi iki ora mung nyedhiyakake nyenengake, nanging uga njamin keamanan sing paling dhuwur.Indoor Bab...
    Waca liyane
  • Napa ayunan iki dianjurake?

    ayunan bayi dilengkapi langkah-langkah protèktif sing cocog.Perlindhungan tiba ing ayunan bayi kayu menehi keamanan kanggo bocah cilik nalika dolanan.Iki ndadekake swing aman lan nawakake akèh fun.ayunan anak kayu digawe saka bahan ekologis lan kualitas paling dhuwur....
    Waca liyane
  • Ana papat keuntungan saka bocah ngayun ing ayunan

    Anak-anak duwe sifat sing seneng main, lan ngayun temtu salah sawijining proyek sing paling nyenengake.Dadi apa keuntungan saka ngayun kanggo bocah-bocah?Apa pancegahan?Manfaat ngayun kanggo bocah 1. Ngleksanani imbangan awak Ngayun ing ayunan ora mung bisa ngleksanani keseimbangan awak, nanging ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti carane milih ayunan bocah?

    Swing minangka piranti game sing disenengi dening akeh wong.Saiki ana macem-macem jinis swings ing pasar kanggo macem-macem kabutuhan konsumen, kalebu wong diwasa lan bocah-bocah...Swinging ing ayunan bisa nggawe wong aran seneng, lan kanggo sawetara bocah, iku bisa èfèktif nyegah m ...
    Waca liyane
  • Napa milih cat adhedhasar banyu ing permukaan playhouse?

    Napa milih cat adhedhasar banyu ing permukaan playhouse?

    Papan dolanan kayu sing padha karo warna sing beda bakal nuduhake efek sing beda.Dadi apa syarat cat kanggo produk ruangan iki?Aku kudu menehi rekomendasi cat adhedhasar banyu ing kene.Cat berbasis air, cat anti karat berbasis air, cat struktur baja berbasis air, cat lantai berbasis air, water-ba...
    Waca liyane
  • Napa nggunakake kayu pengawet pinus sycamore kanggo ngasilake omah dolanan?

    Napa nggunakake kayu pengawet pinus sycamore kanggo ngasilake omah dolanan?

    Umume pabrik milih nggunakake kayu pengawet pinus sycamore minangka bahan mentah kanggo omah cubby, nanging ora ngerti sebabe.Sabanjure, aku bakal nerangake saka telung aspek.Ciri-ciri pinus sycamore: Pinus sylvestris (Pinus sylvestris var. mongolica Litv.) minangka wit sing ijo,...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3