Carane njaga kayu pengawet ruangan

Sanajan kayu pengawet apik, yen ora ana cara instalasi sing bener lan pangopènan biasa, umur layanan kayu pengawet ora bakal suwe.Ing ngisor iki sawetara tips babagan carane njaga lan njaga kayu.
1. Kayu ruangan kudu garing ing njaba kanthi tingkat sing padha karo kelembapan lingkungan njaba sadurunge konstruksi.Deformasi lan retak gedhe bakal kedadeyan sawise konstruksi lan instalasi nggunakake kayu kanthi isi banyu sing akeh.

2
2. Ing situs konstruksi, kayu pengawet kudu disimpen kanthi cara sing berventilasi, lan sinar srengenge kudu dihindari.

3
3. Ing situs konstruksi, ukuran kayu pengawet sing ana kudu digunakake sabisa-bisa.Yen pangolahan ing situs dibutuhake, kabeh potongan lan bolongan kudu dicet kanthi bahan pengawet sing cocog kanggo njamin umur layanan kayu pengawet.

4. Nalika mbangun teras, coba gunakake papan dawa kanggo nyuda sendi kanggo estetika;ninggalake 5mm-1mm longkangan antarane Papan.

5
5. Kabeh sambungan kudu nggunakake konektor galvanis utawa konektor stainless steel lan produk hardware kanggo nolak karat.Bagian logam sing beda-beda ora kudu digunakake, yen ora bakal karat, sing bakal ngrusak struktur produk kayu.

6
6. Sajrone proses produksi lan perforasi, bolongan kudu dibor nganggo bor listrik dhisik, banjur didandani nganggo sekrup supaya ora retak gawean.

7
7. Senajan kayu dianggep bisa nyegah bakteri, mildew lan erosi rayap, kita isih menehi saran sing aplikasi Paint protèktif kayu ing lumahing sawise project rampung lan sawise kayu wis pepe utawa online-pepe.Nalika nggunakake cat khusus kanggo kayu ruangan, sampeyan kudu goyangake kanthi apik.Sawise lukisan, sampeyan butuh 24 jam kahanan sing cerah kanggo nggawe cat dadi film ing permukaan kayu.


Wektu kirim: Aug-12-2022