Apa kayu padhet kanggo furnitur ruangan apik?

Akeh kanca sing seneng tekstur perabot kayu lan tekstur kayu sing unik, mula dheweke pengin nggunakake perabotan kayu padhet ing njaba, nanging bisa uga kepengin weruh apa perabot ruangan kayu padhet tahan lama?Furnitur ruangan kudu ngadhepi udan, sinar matahari, hama serangga, lan liya-liyane, lan kayu biasa ora bisa nolak
Amarga sawetara erosi alam jangka panjang, kayu padhet sing digunakake kanggo perabot ruangan ora tahan lama.Saiki ana akeh jinis anyar saka kayu ruangan, utamané kalebu komposit kayu-plastik bahan, anti-karat dianggep karo agen kimia, sandhangan dirajut Furnitur, kasur lempitan.
kayu, kayu carbonized dianggep karo suhu dhuwur, etc. Iki jinis anyar saka kayu Furnitur ruangan bisa èfèktif ngluwihi umur layanan, nggawe Furnitur ruangan kayu luwih cocok kanggo lingkungan ruangan ruangan.
Resik ing wektu
Kanggo mbusak jejak permukaan furnitur kayu padhet sing disebabake dening polutan ing udara, kayata asap masak, smudge saka operasi, lan residu saka polishing, disaranake nggunakake pembersih furnitur khusus.Pelarut iki uga bisa mbantu mbusak keluwihan lilin.
bledug kerep
Furnitur kayu padhet kudu kerep bledug, amarga bledug bakal nggosok lumahing perabot kayu padhet saben dina, utamane perabot kayu padhet ruangan.Luwih becik nggunakake kain katun alus sing resik, kayata T-shirt putih lawas utawa kain katun bayi.Elinga, aja ngusap perabotan nganggo spons utawa piranti.Nalika bledug, gunakake kain katun sing wis direndhem lan diperas, amarga kain katun sing teles bisa nyuda gesekan lan supaya ora goresan perabotan.Nanging, kudu nyingkiri yen kelembapan tetep ana ing permukaan perabot.Disaranake kanggo ngilangke maneh nganggo kain katun garing.
3. Waxing biasa
Furnitur kayu padhet kudu dilapisi kanthi rutin, lan saben 3 wulan, aplikasi lapisan lilin menyang perabot kasebut.Sadurunge nggunakake lilin polishing ing furnitur, priksa manawa permukaan lapisan cat utuh.Kanggo sofa lan perabot kayu solid sing luwih anyar, gunakake kain katun sing apik kanggo ngilangke bledug permukaan.Kanggo noda sing wis suwe banget utawa angel dibusak, sampeyan bisa nggunakake kain katun sing dicelupake ing bensin utawa alkohol sing sithik kanggo ngilangke.Banjur gunakake potongan cilik saka kain katun sing dicelupake ing jumlah lilin glazing sing cocog kanggo nyebar ing area sing gedhe, banjur gunakake kain garing sing luwih gedhe kanggo ngilangke lilin kanthi rata ing blok bunder.Sadurunge waxing, sampeyan kudu nggunakake banyu soapy non-alkali entheng.
Ngilangke lilin lawas, lan lilin kudu ora kandhel, yen ora bakal mblokir pori-pori kayu.Waxing sing berlebihan uga bisa ngrusak tampilan lapisan kasebut.
Supaya bisa adaptasi karo lingkungan ruangan lan ngidini wong duwe kegiatan luang lan nyaman ing lingkungan ruangan, biasane kayu furnitur ruangan duwe syarat ing ngisor iki.
Urip layanan dawa lan daya tahan dhuwur Direnovasi kanggo nggawe perabot ruangan luwih apik ing tahap awal
Dibandhingake karo furnitur njero ruangan, fitur perabot ruangan sing paling penting yaiku kudu duwe daya tahan sing apik ing lingkungan ruangan, nolak erosi banyu udan lan cahya srengenge, lan nyegah perabotan sing dirancang dening perusahaan dekorasi omah supaya ora dirusak dening ruangan ruangan sing atos. lingkungan kanggo dangu.retak lan deformasi.Iki minangka syarat paling dhasar lan kritis kanggo perabot ruangan, lan bahan bangunan mung kudu dituku kanthi tujuan kanggo njamin daya tahan.
tulangan stabil


Wektu kirim: Aug-18-2022