Kandang Ayam Kayu Outdoor Waterproof

Produsen produk kayu kanggo omah pet, pawon lumpur anak, sandpit, playhouse, papan dolanan, ayunan bayi, gudang, lemari panyimpenan lan perlengkapan kebon.

 

Kanggo layanan khusus lan bisnis grosir, sampeyan seneng banget ninggalake pesen sampeyan!


Detail Produk

Tag produk

Informasi liyane

Kode SXY-JL2021-13
Informasi Pangiriman Spare Parts bisa njupuk nganti 10 dina kerja.Order sadurunge awan kanggo pengiriman paling cepet.Barang kasebut bakal dikirim dening layanan kurir sing bisa dilacak.
Dianjurake Umur 3 taun+
Kira-kira.Wektu Majelis Kira-kira.2 diwasa, 3,5 jam
Ukuran Dirakit L 170 x W 60 x H 100cm
Bahan Pinus
Max Bobot Panganggo 80 Kg
Majelis Mandhiri Dibutuhake ya wis
MOQ 10 PCS
warna Customized

Titik Sade

RUANG KAPASIUS - Kanthi dawa inci, kandang pitik iki nawakake ruangan sing wiyar kanggo kewan sampeyan ngaso utawa dolanan.Dibangun karo siji kothak nesting, muter mlaku, siji ramp lan siji tray dipindhah, iku becik kanggo ora mung pitik nanging uga terwelu, bunnies utawa kéwan cilik liyane.

Kandang Ayam Kayu Tahan Air Luar Ruangan (1)
Kandang Pitik Gedhe kanggo 10 Pitik (7)

Kuwat lan tahan cuaca- Dibangun kanthi pigura kayu cemara padhet lan kawat logam sing awet, omah pitik iki nyedhiyakake keamanan sing cukup kanggo pets sampeyan.Atap aspal ijo nglindhungi kewan saka udan, angin, salju lan cuaca ala liyane.Prop mbukak panel sisih karo tangan luwes ditempelake, nalika gendheng condhong mbantu banyu mili metu kanthi.

DESIGN MULTIFUNCTIONAL- Ruang urip kanggo mbukak pitik kalebu 3 lawang lan 2 bar roosting sing gampang kanggo kewan lumaku utawa ngaso.Khusus, ana lawang sing bisa diatur sing uga bisa dadi ramp ing antarane omah utama lan dolanan supaya kewan sampeyan bisa muter utawa mulih kanthi gampang.

Kandang Pitik Gedhe kanggo 10 Pitik (8)
Kandang Pitik Gedhe kanggo 10 Pitik (9)

MANTAP SARAN- Minangka pitik kayu, carane supaya mlaku ing kondisi apik?Apa sing disaranake sampeyan kudu ngobati kanthi sealant sing ora beracun kanthi periodik lan tutup nganggo tarp sajrone cuaca sing ora apik.

Cocog banget kanggo terwelu, pitik, bebek lan unggas liyane.Struktur kayu solid.A mburi mlaku movable (mung sawetara ngawut-awut).Nampan plastik uga gampang diresiki.Lawang diamanake nganggo kunci kayu.Jendhela sing dibangun kanggo sirkulasi udara sing luwih apik.Desain pigura A, gendheng anti banyu (bisa dibukak).Nyedhiyani habitat sing terjangkau, tahan lama lan nyaman kanggo terwelu.Gampang kanggo ngumpul (kalebu instruksi)

Sampeyan bisa uga ngerteni manawa "kontrol konsumsi energi dobel" anyar-anyar iki duwe pengaruh tartamtu ing kapasitas produksi sawetara perusahaan manufaktur.Aku ora ngerti yen pesenan produksi sampeyan kena pengaruh.Pabrik kita ing Chengdu, lan ora ana impact ing kapasitas produksi, supaya kita bisa ngirim ing wektu.

Looking nerusake kanggo nuduhake rincian liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita