Grosir High Quality Anak Outdoor Kayu Kids Wood Playhouse karo Slide

Produsen produk kayu kanggo dolanan bocah, papan dolanan, pawon lumpur, pasir, omah pet, ayunan bayi, gudang, lemari panyimpenan lan perlengkapan kebon.

 

Kanggo layanan khusus lan bisnis grosir, sampeyan seneng banget ninggalake pesen sampeyan!


Detail Produk

Tag produk

Informasi liyane

Kode WJF-010
Informasi Pangiriman Spare Parts bisa njupuk nganti 10 dina kerja.Order sadurunge awan kanggo pengiriman paling cepet.Barang kasebut bakal dikirim dening layanan kurir sing bisa dilacak.
Dianjurake Umur 3 taun+
Kira-kira.Wektu Majelis Kira-kira.2 diwasa, 3,5 jam
Ukuran Dirakit L 220 x W 100 x H 179 cm
Bahan Pinus
Max Bobot Panganggo 80 Kg
Majelis Mandhiri Dibutuhake ya wis
MOQ 10 PCS
warna Customized

Titik Sade

Omah iki minangka papan dolanan kayu padhet.Playhouse dilengkapi karo loro lawang, telung jendhela karo langsir lan kothak kembang kayu, loteng karo andha, Furnitur (1 meja, 2 kursi lan kursi bench) lan pungkasanipun Teras kang muji dipikir lan aran saka pesawat playhouse.Kanggo nahan unsur kasebut, playhouse kayu dicet ing njero lan njaba kanthi warna alami sing adhedhasar banyu.

Outdoor Kayu anak cubby playhouse-5
Outdoor Kayu anak cubby playhouse-6

Nyuwun playhouse 220*100!

Iki dirancang minangka playhouse modern lan tenang sing bakal madhangi taman apa wae.Werna putih salju sing padhang ing playhouse ndadekake papan dolanan sing sampurna kanggo iklim panas kanthi njaga efek pemanasan srengenge kanthi minimal.Arctic Nario uga minangka papan dolanan lan latihan sing sampurna kanggo bocah-bocah sing pengin nghias lan nghias omah dolanan kanggo macem-macem kesempatan.

Majelis Gampang - Didhukung dening video langkah-langkah.

Panelized kanggo cepet, perakitan prasaja

Playhouse kayu cedar Backyard Discovery Sweetwater nyenengake kanggo kabeh kulawarga.Bakal katon apik banget ing ruangan ruangan apa wae lan nduweni jendhela sing amba sing ngidini akeh sinar matahari lan angin. Ing ngarepe dihiasi karo wadhah pot kembang lan setengah lawang sing lucu kanggo gaya sing sederhana nanging elegan sing bisa uga dadi pusat halaman. .

Outdoor Kayu anak cubby playhouse-7
Outdoor Kayu dicekel bocah cubby playhouse-8

Ing salah siji sisih playhouse Backyard Discovery iki ana jendhela cemilan kanggo porsi munggah ombenan kelangan ing dina panas lan kabeh jinis game liyane.

Ing njero ana aksesoris sing nyenengake, kalebu sink play, kompor lan telpon tanpa kabel sing bisa digunakake kanggo dolanan omah.Apa sampeyan duwe anak siji utawa luwih, set sing nyenengake iki bakal nyenengake dheweke nganti pirang-pirang jam.

Playhouse kayu cedar Backyard Discovery Sweetwater bakal cepet dadi pusat perhatian, lan kanthi kabeh fitur sing dibangun, kabeh wong bisa nemokake cara kanggo dilebokake.Kanthi gampang perakitan Sampeyan bakal duwe Sweetwater nyiyapake lan siap kanggo seneng-seneng ing wektu cendhak.

Rincian liyane bisa dikirim yen sampeyan kasengsem.

Outdoor Kayu anak cubby playhouse-10

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita