cina profesional werna ijo kandang pitik kayu murah kanggo laying pitik for sale

Produsen produk kayu kanggo omah pet, pawon lumpur anak, sandpit, playhouse, papan dolanan, ayunan bayi, gudang, lemari panyimpenan lan perlengkapan kebon.

 

Kanggo layanan khusus lan bisnis grosir, sampeyan seneng banget ninggalake pesen sampeyan!

 

 


Detail Produk

Tag produk

Informasi liyane

Kode JL-005
Lead Time Gumantung ing jumlah pesenan, watara 20-40 dina
Kira-kira.Wektu Majelis Kira-kira.2 diwasa, 0,4 jam
Ukuran Dirakit L 61 x W 142 x H 1100 cm
Bahan Cemara / pinus
Majelis Mandhiri Dibutuhake ya wis
MOQ 10 PCS
warna Customized

Titik Sade

Omah sing nyaman kanggo pitik:Kandang pitik sing gedhe bisa nampung 3 nganti 5 pitik sing diwasa normal kanggo ngaso.

Outdoor Kayu Pet Kandang Kucing Kandang Ayam Rumah Kewan Kecil Kandang Bebek Kandang Hewan Peliharaan Desain Dicopot (4)

BAHAN Awet:Digawe saka 100% kayu cemara padhet sing luwih kenthel alami, lukisan adhedhasar banyu sing ramah lingkungan lan hardware stainless steel kanggo konstruksi sing kuat sing bakal tahan ing kabeh kahanan cuaca.Atap aspal sing tahan udan njaga kandhang unggas awet lan njaga cah ayu / bebek adoh saka unsur ala ing njaba.

Gampang kanggo ngresiki:Tekan saben inci kandhang pitik iki kanthi bantuan 3 Area Akses.Salah sawijining akses ngarep bisa dadi tangga kanggo pitik mlebu lan metu kanthi gampang.

KOTAK SARENG BESAR:kothak nesting sisih karo divider dipindhah, cocok kanggo 2 pitik nggunakake.Atap ndhuwur bisa dibukak utawa ditutup kanthi tutup lan gampang diangkat kanggo ngumpulake endhog.

Outdoor Kayu Pet Kandang Kucing Kandang Ayam Rumah Kewan Cilik Duck Hutch Pet Shelter Desain Dicopot (6)
Outdoor Kayu Pet Kandang Kucing Kandang Ayam Rumah Kewan Kecil Kandang Bebek Kandang Hewan Peliharaan Desain Dicopot (5)

Omah sing aman:ALL PANEL KAYU SOLID lan seri kunci ing saben titik akses supaya kéwan kluwarga sampeyan aman ing njero, lan predator metu.Lan udhara bakal liwat saka slabs ngisor kanggo ventilasi apik.Wigati dicathet yen Ndhuwur ora bisa dibukak.

FAQ

1. Aku wonder yen sampeyan nampa pesenan cilik?

A: Pesenan cilik utawa pesenan nyoba bisa ditampa, kita pengin mbantu sampeyan tuwuh bebarengan.

2. Bisa njaluk sampel?

A: Ya, mesthi.welcome kanggo nyeleh supaya sampel kanggo nyoba kualitas kita.

3. Apa cara pengiriman?

A: Kanggo pesenan jumlah cilik, kita bisa ngirim menyang sampeyan dening operator, kayata DHL, Fedex lan UPS lan ing.Yen jumlah pesenan gedhe, kita bakal ngirim menyang segara, kanthi dalan utawa sepur, lan sampeyan bisa mutusake apa nggunakake forwarder utawa sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita