Pet Fir Kayu Kennel Log Cabin Dog house Papan perlindungan Weatherproof

Produsen produk kayu kanggo omah pet, pawon lumpur anak, sandpit, playhouse, papan dolanan, ayunan bayi, gudang, lemari panyimpenan lan perlengkapan kebon.

 

Kanggo layanan khusus lan bisnis grosir, sampeyan seneng banget ninggalake pesen sampeyan!

 

 


Detail Produk

Tag produk

Informasi liyane

Kode SXY-1067B
Lead Time Gumantung ing jumlah pesenan, watara 20-40 dina
Kira-kira.Wektu Majelis Kira-kira.2 diwasa, 0,45 jam
Ukuran Dirakit Omah Asu: L135.5 x W141 x H101 cm
Bahan Cemara / pinus
Majelis Mandhiri Dibutuhake ya wis
MOQ 10 PCS
warna Customized

Titik Sade

Ayo kewan-kewan sampeyan seneng-seneng lan nggawe dheweke urip kanthi nyaman.

Kennel asu kayu Barn minangka kennel utama kanggo kanca sikil papat sing dikasihi.Kennel unik iki bakal katon ing latar mburi lan ing wektu sing padha nyedhiyakake kenyamanan maksimal kanggo asu sampeyan.Fitur konstruksi kayu sing berkualitas lan desain unik kanthi jendela sisih.Kennel asu Barn bakal dadi iri kabeh asu ing kana.

 

Fitur

Banget Kandel Asphalt Felt terisolasi gendheng kanggo banyu maksimum lan pangayoman panas.

Dirancang khusus kanggo njero ruangan utawa ruangan.

 

Pet Fir Wood Kennel Log Cabin Omah asu Insulated Elevated Shelter Weatherproof with Door Flap-5
Pet Fir Wood Kennel Log Cabin Omah asu Insulated Elevated Shelter Weatherproof with Door Flap-4

Angled kanggo saluran banyu sing luwih apik.

Konstruksi kayu cemara kualitas angel kanthi lukisan sing aman kanggo warna lan daya tahan.

10mm kekandelan kanggo kateguhan ekstra lan pangayoman.

Lantai sing mantep dijamin nahan bobot asu lan njaga asu sampeyan garing.

Desain mewah sing unik.

Pet Fir Wood Kennel Log Cabin Dog house Insulated Elevated Shelter Weatherproof with Door Flap-7

Majelis

Flat dikempalken kanggo ongkos kirim luwih murah

Majelis: 95% wis rampung, mung kudu masang 4 tembok, atap lan lantai ngisor bebarengan - Gampang banget kanggo ngumpul (udakara 5-10 menit mung)

Dilengkapi instruksi, kacang & bolt lan bolongan sing wis diborDibangun nggunakake kayu cemara sing diobati cuaca tegese omah asu sing nggumunake iki bakal tahan pirang-pirang taun kanthi perawatan sing sithik.

Desain ngisor wungu kanggo njaga lantai kelangan ing mangsa panas lan garing ing mangsa.

FAQ

Apa sampeyan bisa ngatur produk?

Sampeyan kudu menehi dimensi lan syarat sing rinci, lan pesen setengah wulan sadurunge.

 

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita minangka pabrik / pabrik produk pet kanthi luwih saka 10 taun. Sampeyan bisa entuk produk pet rega murah ing kene kanthi kualitas dhuwur.

 

Apa istilah pembayaran sampeyan?

Sawise mlebu kontrak, prabayar luwih saka 30% saka simpenan.Sawise kiriman, deleng salinan tagihan muatan sing wis dipindai lan mbayar pembayaran, banjur telex utawa kirim tagihan muatan

 

Apa wektu pangiriman sampeyan?

Wektu timbal yaiku 30-40 dina

 

Apa sampeyan nampa pesenan OEM?

Ya, kita duwe pengalaman luwih saka 8 taun nggarap proyek OEM.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita