Grosir bocah-bocah dolanan outdoor warna biru playhouse anak kayu

Produsen produk kayu kanggo dolanan bocah, papan dolanan, pawon lumpur, pasir, omah pet, ayunan bayi, gudang, lemari panyimpenan lan perlengkapan kebon.

 

Kanggo layanan khusus lan bisnis grosir, sampeyan seneng banget ninggalake pesen sampeyan!

 


Detail Produk

Tag produk

Informasi liyane

Kode PL008
Informasi Pangiriman Spare Parts bisa njupuk nganti 10 dina kerja.Order sadurunge awan kanggo pengiriman paling cepet.Barang kasebut bakal dikirim dening layanan kurir sing bisa dilacak.
Dianjurake Umur 3 taun+
Kira-kira.Wektu Majelis Kira-kira.2 diwasa, 5 jam
Ukuran Dirakit L 110 x W 105 x H 105cm
Bahan Pinus
Max Bobot Panganggo 80 Kg
Majelis Mandhiri Dibutuhake ya wis
MOQ 1 PCS
warna Customized

Titik Sade

Nggawa kasenengan lan petualangan menyang kebon sampeyan

1. Perawatan: Kiln-garing perawatan, Paint banyu
2. Konstruksi Kayu Cemara Berkualitas
3. Gendheng kayu kanggo pangayoman panas udan lan srengenge.
4. Panggonan gedhe kanggo bocah-bocah seneng-seneng
5. Pandhuan perakitan grafis, gampang dibangun mung nganggo driver meneng
6. Screws Paket karo Clear Labeling
7. Eco-loropaken banyu cat adhedhasar

Grosir bocah-bocah dolanan outdoor warna biru playhouse anak kayu (8)
Grosir bocah-bocah dolanan outdoor warna biru playhouse anak kayu (9)

Dipanasake Dianggep / Alam / Eco-loropaken / Cat adhedhasar banyu

Kita nggunakake kayu minangka bahan utama lan fokus ing produksi Pet Products, Furnitur Kids, Produk Dekorasi Omah, Panyimpenan Omah lan Organizers lan produk Garden Storage."Nyedhiyakake urip sing alami, sehat, lan nyaman kanggo para pelanggan ing saindenging jagad kanthi layanan sing berkualitas" minangka tujuan kita.

Kauntungan saka dolanan kayu Papan dolanan kayu bisa ngrangsang minat tangan bocah, nuwuhake kesadaran bocah babagan kombinasi sing wajar lan imajinasi spasial, desain seret sing pinter, ngleksanani kemampuan mlaku bocah, lan nyengkuyung rasa kreatif anak.

Grosir bocah-bocah dolanan outdoor warna biru playhouse anak kayu (10)
Grosir bocah-bocah dolanan outdoor warna biru playhouse anak kayu (11)

wektu pangiriman

45-60 dina apa sawise nampa simpenan

Packing Pengepakan ekspor standar, utawa pengepakan surat lan kemasan khusus liyane miturut panjaluk sampeyan

Pengiriman profesionalforwarder, pangiriman luwih cepet lan siji wektu Pangiriman

Transportasi laut utawa udara, ekspres internasional


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita