Apa bedane cat lan cat banyu

Cat bisa diarani minangka bahan tembok sing ora bisa dipisahake.Kanggo nyukupi kabutuhan dekorasi wong, kudu dipilih miturut kahanan sing nyata.Ayo kita pirembagan babagan bedane cat lan cat banyu.

Apa bedane cat lan cat banyu

1. Atos

Paint adhedhasar banyu digawe karo teknologi acrylic basis banyu, lan atose dhuwur banget, nalika atose Paint bakal sethitik Samsaya Awon, lan iku gampang kanggo tiba mati nalika Applied kanggo lumahing.

2. Rumangsa

Cat banyu digawe saka lilin tangan, sing luwih nyaman kanggo disentuh, dene cat kasebut ora kepenak kaya cat banyu.

3. Nyandhang resistance, yellowing resistance, kekiatan

Ing lumahing disapu resik dening Paint basis banyu nduweni karakteristik kang hard lan nyandhang-tahan, lan iku ora bakal nguripake kuning sawise long-term nggunakake, nalika Paint ora nyandhang-tahan minangka Paint basis banyu, lan efek penylametan punika. ora apik banget.
4. pangayoman lingkungan

Cat adhedhasar banyu utamane nggunakake banyu minangka pelarut pengencer, lan nduweni kandungan VOC sing sithik.Iki minangka produk sing ora beracun lan ramah lingkungan.Cat kasebut ora mung duwe ambu ora enak, nanging uga ngemot zat sing mbebayani kayata benzena lan toluene, sing minangka produk beracun.

5. Biaya konstruksi

Cat berbasis banyu bisa disikat langsung, nanging cat kasebut mung bisa disikat sawise dipoles, saengga biaya konstruksi cat kasebut relatif dhuwur.
Where tuku cat saka:

1. Fungsi

Nalika milih cat, sampeyan kudu milih miturut lingkungan.Contone, ing papan sing lembab ing pawon, sampeyan kudu milih cat anti banyu lan anti jamur, lan sampeyan bisa milih cat sing cerah utawa udan kanggo loteng.

2. mambu

Sampeyan uga kudu mambu mambu.Cat kualitas apik mambu wangi sing entheng.Ing nalisir, yen wis mambu pungent, iku tegese pangayoman lingkungan ora nganti standar, lan bisa uga ana formaldehida.Ora dianjurake kanggo tuku.

3. Saka resistance yellowing

Nalika milih, sampeyan uga kudu ndeleng resistensi kuning.Sampeyan bisa ngandika sing Indikator penting iki, yen resistance yellowing miskin, iku rawan kanggo discoloration lan tuwa, utamané kanggo Paint putih lan Paint cahya, iku bakal luwih ketok, sampeyan bisa nggunakake loro iki Paint padha diselehake ing srengenge, yen luwih cepet kacepetan yellowing, Samsaya Awon kualitas punika


Wektu kirim: Aug-25-2022