Kursi hammock bayi gantung njero ruangan kursi ayunan balita kanthi laporan tes CE lan ASTM

Produsen produk kayu kanggo ayunan bayi, omah pet, pawon lumpur anak, sandpit, playhouse, papan dolanan, gudang, lemari panyimpenan lan perlengkapan kebon.

 

Kanggo layanan khusus lan bisnis grosir, sampeyan seneng banget ninggalake pesen sampeyan!

 


Detail Produk

Tag produk

Informasi liyane

Kode SXY-SW05
Informasi Pangiriman Spare Parts bisa njupuk nganti 10 dina kerja.Order sadurunge awan kanggo pengiriman paling cepet.Barang kasebut bakal dikirim dening layanan kurir sing bisa dilacak.
Dianjurake Umur 3 taun+
Kira-kira.Wektu Majelis Kira-kira.2 diwasa, 3,5 jam
Ukuran Dirakit L 43 x W 33 x H 19 cm
Bahan Pinus
Max Bobot Panganggo 80 Kg
Majelis Mandhiri Dibutuhake ya wis
MOQ 1 PCS
warna Customized

Titik Sade

BAYI ING AMAN kanthi sabuk pengaman, area kursi sing jero.Bocah cilik, ayunan bayi bayi nggandhol TWO poin supaya bisa dikontrol kanthi aman kanthi ngayun-ayun, AJA PUTAR.Amarga ora digantung ing ONE titik, ora muter kanthi ora bisa dikendhaleni lan nabrak.Anak sampeyan bisa turu kanthi tentrem amarga nyedhiyakake kursi sing nyaman karo TWO BANTAL sing diisi ekstra.

Mass Lumber Cream Baby Swing Set Kursi Luar Ruangan Dalam Ruangan dengan Sabuk (1)
Mass Lumber Cream Baby Swing Set Kursi Luar Ruangan Dalam Ruangan dengan Sabuk (2)

Sensasi taktil bayi kanthi dolanan dolanan kayu nalika ngayun ing ayunan Ndhukung PERKEMBANGAN OTAK LAN PERHATIAN.Dolanan kayu beech alami kanggo bayi bayi sing thukul minangka teethers.Dolanan kayu NATURAL.Iku nambah winsomeness kanggo papan karo bordir desain bunny sawijining.

Kalebu TWO pancingan kanggo langit-langit beton, TWO pancingan kanggo langit-langit kayu.Mangkono, sampeyan ora perlu tuku HARDWARE TAMBAHAN lan AJA nglampahi dhuwit ekstra kanggo lumahing beda lan lokasi.(Patio, Emper, Latar mburi, Beam, Wit, Swingset) Amarga hardware sing ngemot, sampeyan bisa kanthi gampang plug in-out kanthi nggunakake TWO carabiners ing macem-macem panggonan ing wektu sing padha.

Mass Lumber Cream Baby Swing Set Kursi Luar Ruangan Dalam Ruangan dengan Sabuk (4)
Mass Lumber Cream Baby Swing Set Kursi Luar Ruangan Dalam Ruangan dengan Sabuk (3)

Ayunan bayi Mass Lumber bisa gampang dicuci lan disetrika.Badan lan bantal kursi digawe saka kain kanvas katun sing awet.Kursi ayunan gantung bayi kita cocok kanggo digunakake nganti pirang-pirang taun yen digunakake miturut pandhuan lan perawatan.WE Ndhukung YOU karo expression video carane sijine bebarengan awak swing sawise dijupuk mati kanggo wisuh.

Hadiahake ayunan bayi sing wis ditliti lan dikembangake nganti pirang-pirang taun.Wiwit iku ayunan FULLY EQUIPPED, bisa digunakake kanthi gampang lan aman.Bungkus hadiah lan pilihan pesen kasedhiya.

We nyedhiyani layanan merek dagang selaras, kita bisa nyedhiyani macem-macem cara kanggo print merek dagang kanggo milih, utawa sampeyan bisa ngomong kita gagasan, kita kabeh bisa mikir cara kanggo entuk.Ana sawetara rincian produk iki.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita